Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska komora medicinskih sestara

Međunarodni dan sestrinstva: Na glavnom zagrebačkom trgu mjerit će se tlak, šećer u krvi...

Šibenik: U?enici Medicinske škole organizirali akciju povodom dana še?erne bolesti
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
09.05.2024.
u 10:00

Govorit će i o radu hitnih službi, defibrilaciji, upalnih bolesti crijeva i preventivnim programima ranog otkrivanja raka debelog crijeva...

Hrvatska komora medicinskih sestara u suradnji sa sindikatom i stručnim udrugama u sestrinstvu sutra, u povodu Međunarodnog dana sestrinstva, organizira javno-zdravstvenu akciju u sklopu koje će predstaviti svoje aktivnosti.

Na Trgu bana Jelačića od devet do 13 sati, naime, medicinske sestre i tehničari sugrađanima će mjeriti tlak, šećer, indeks tjelesne mase, educirati ih o njezi kože, prevenciji neuroloških bolesti, ali i hipertenzije. Govorit će i o radu hitnih službi, defibrilaciji, upalnih bolesti crijeva i preventivnim programima ranog otkrivanja raka debelog crijeva. 

VEZANI ČLANCI: 

Usto će promovirati i prezentirati svoj rad, s posebnim osvrtom na važnost obrazovanja medicinskih sestara i tehničara. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije