Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival plesa treps

Izabrane plesne grupe tri dana će nastupati u CKT-u

'Ponos i predrasude'
HNK Zagreb
09.05.2024.
u 08:00

TREPS susreti i festival svake godine postižu značajan uspjeh, a priznanje im odaje i više od sto prijavljenih plesnih grupa koje svake godine nanovo potvrđuju svoju ljubav prema plesnoj umjetnosti.

Osam baletnih koreografija, deset urbanih, devet suvremenih i modern te sedam show i jazz koreografija bit će prikazano na 19. izdanju festivala plesa TREPS koji se, u Centru za kulturu Trešnjevka, održava od petka do nedjelje. Pozvane koreografije prvi put su izvedene na nedavno održanim 19. susretima plesnih grupa. Izabrane su između 154 koreografije koje su tada izvedene - 38 je izvedeno u kategoriji balet, 27 u kategoriji urbani plesni stilovi, 42 su izvedene u kategoriji suvremeni i modern, 46 u kategoriji show i jazz dance te jedna u kategoriji step.

POVEZANI ČLANCI:


Izabrane plesne grupe koje će tijekom tri dana nastupati u CKT-u su iz Zagreba, Jastrebarskog, Varaždina, Samobora, Požege, Splita, Siska, Koprivnice, Zadra i Čakovca.
TREPS susreti i festival svake godine postižu značajan uspjeh, a priznanje im odaje i više od sto prijavljenih plesnih grupa koje svake godine nanovo potvrđuju svoju ljubav prema plesnoj umjetnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije