Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAVNI TAJNIK DP-A

Tko je Josip Dabro, mogući novi ministar poljoprivrede: Bio član HDZ-a, Plenkovića prijavio USKOK-u

10.05.2024.
u 19:25

Nakon gubitka izbora za župana vukovarsko-srijemskog, Josipu Dabri mnogi su predviđali kraj političke karijere, no vrijeme je pokazalo da je Dabro u medijskoj tišini profesionalno i politički rastao.

Komentara 38

GO
goran2hr
10:45 11.05.2024.

U nekoj normalnoj državi ministarstvo poljoprivrede bi bilo nešto važno. Ono, hrana, sigurnost, samodostatnost, ugledi i prestiž. No, odnosu na vrijeme prije potpisivanja SSP i ovo danas što imamo, zahvaljujući EUniji i HDZSDP koordinaciji, hrvatsko stočarstvo (kao i ostalo) srozalo se za 90%. Tako da će Dabro, biti ministar od "dvije" krave. Sva važna i iole važna ministarstva, HDZ je DP-u uskratio i od njih napravio kvalitetne Zekanoviće. A Dabro će se pobrinuti da im ne fali uvoznih mrkvica iz stranog trgovačkog centra.

Avatar ZgŽacDubrava
ZgŽacDubrava
00:58 11.05.2024.

Hehe, a mi što smo glasali za ove Jude čudimo se kako su pregovarali i što dogovorili. Pregovarao ovaj naš Beograđanin što ni ne zna koliko je i gdje studirao odlično za sebe. Frfljavi Radif i on se dobro uvalili, nas i program tko j. Takvima što cajke drmaju i kulture nemaju Ministarstvo kulture ni ne treba. Ma koji sam ja naivac kad me svaki seljober ovako prevesla. Braco koji me k brišeš. Daj odj. Pun mi k. sebe samog, ovih mojih seronja i tebe. Ostavi me bio sam pristojan, kritičan prema sebi i svojima što je ovdje rijetkost. Sad zbog tebe više nisam, ne trebaš me i ti još cipelariti. Idi u 3 pm, pusti me na miru.

NO
Nordik
19:35 10.05.2024.

Pošto je dokazano Plenković zlopamtilo žao mi je dečke iz DP-a unaprijed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije