Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIZIRAJU PENAVU

Burne reakcije na Facebooku Domovinskog pokreta nakon objave o suradnji s HDZ-om

Zagreb: Ivan Penava održao konferenciju za medije
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
09.05.2024.
u 12:52

“Izdajico naroda!”, “Novi Zekanović. Kome sam ja dao glas”, “Još nije bio ministar koji nije morao kako kaže diktator. Nikada više glas za DP”, neki su od komentara

Kao i prije, Domovinski pokret i njegovi čelnici svoje članove i širu javnost o tome što se dogovorilo s HDZ-om u vezi sa slaganjem saborske većine izvještavaju putem društvenih mreža. Tako je poslije razgovora s predstavnicima HDZ-a napravio i predsjednik DP-a Ivan Penava.

"Postignut je dogovor o parlamentarnoj većini! Pregovarački timovi HDZ-a i DP-a postigli su dogovor o parlamentarnoj većini i sastavljanju izvršne vlasti odnosno buduće Vlade. Sporazum je baziran na dogovoru Domovinskog pokreta, HDZ-a, dijela pripadnika manjina, odnosno zastupnika manjina i partnera", stoji u Penavinoj objavi na Facebooku.

Bio je to znak i za pravu paljbu članova DP-a i ostalih po Penavi i DP-u, pri čemu se nisu birale riječi. Bilo je tu i komentara gdje se podržava slaganje jedne ovakve većine, ali ipak prevladavaju komentari koji bi trebali zabrinuti Penavu i ostale čelnike DP-a. Ovo su samo neki od tih komentara:

POVEZANI ČLANCI:

“Izdajico naroda!”

“Novi Zekanović. Kome sam ja dao glas.”

“Još nije bio ministar koji nije morao kako kaže diktator. Nikada više glas za DP.”

“Dobro vas je Plenković namagarčio. Neka je, prevarili ste nas. Obećali ste da ćete voditi resore MUP, kulturu i pravosuđe, a dobili ste izmišljenu glupost.”

“Nismo vam dali glas da nas prodajete.”

"Cijeli izbori su prijevara: i rezultati izbora i ovaj dogovor. Ako nitko ne može smisliti HDZ, kako su oni uopće pobijedili, a vi najgoru stranku podržavate? Sramota."

"Jednom ste me preveslali, nećete vise. Smradu!"

"Mrš, izdajice i prodane duše."

"Nikada više glas za DP."

"Jučer su gamad, danas je najbolji premijer. Samo imbecili su glasali za ovu prevaru."

"Foteljaški pokret, baš ste ljige."

"Izdajnik, obraz đon."

POVEZANI ČLANCI:

"Manipulatori i lažljivci, sve za fotelju."

"Podržavaju te samo oni koji podržavaju i HDZ, svi koji su ti dali glas, dali su ti ga jer ste govorili da nećete s HDZ-om."

"DP se nasukao. Plenković je ipak igrač."

"HDZ1 + HDZ2 = 4 iduće godine s*anja. Prvi koji bude s*ao protiv HDZ-a u Slavoniji, treba ga napucati nogom u guzicu."

"S vama će završiti isto kao s Mostom."

"Vratite nam glasove, sramota."

“A da vam skupljamo pare pa da se ne bavite politikom?”

“E nećeš više, izdajico.”

“Ti si Juda, politički si se ubio.”

FOTOGALERIJA Ovo su najsigurnije zemlje u koje biste mogli pobjeći ako Putin doista pokrene nuklearni rat

Zagreb: Ivan Penava održao konferenciju za medije
1/20

Komentara 43

NI
niko63
14:07 09.05.2024.

Ljevičari na škrgama, što su trebali koalirati s SDP i Možemo?

PO
ponosno!
14:15 09.05.2024.

99% tih komentara nije od glasača DP nego od SDP-a i Možemo koji glume glasače DP-a...to je valjda jasno?!? Idemo sad logički...s kime bi DP kao desna stranka trebao koalirati, s desnim centrom (HDZ) ili s ljevičarima iz MOŽEMO i SDP? treće varijante nema....osim novih izbora gdje bi se dobili slični rezultati tj. ništa se ne bi riješilo

RE
RevizorNovinarstva
13:08 09.05.2024.

Te objave pišu sljedbenici poraženog Sdp-a Mosta i Možemo koji su sa tim istim Dp-om pregovarali i bili poželjan partner za sastavljanje vlade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije