Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO NAMJERE?

Modrić izjavom nagovijestio svoje planove za iduću sezonu i oduševio navijače

LaLiga - Real Madrid Celebrate Winning LaLiga
Foto: ANA BELTRAN/REUTERS
1/12
12.05.2024.
u 16:20

"Liga nije bila laka jer smo imali puno problema, ali pokazali smo zajedništvo, vjeru i kvalitetu, sve ono što je potrebno da bi se osvojilo prvenstvo", rekao je Luka Modrić pred tisućama navijača

Hrvatski nogometaš Luka Modrić proslavio je u nedjelju sa suigračima iz Real Madrida naslov prvaka Španjolske poručivši da se nada i naslovu Lige prvaka za tri tjedna. "Hvala vam što ste ovdje i slavite danas s nama. Nadam se da ćemo se opet vidjeti ovdje u lipnju", rekao je 38-godišnji Modrić tisućama okupljenih navijača na madridskom trgu Plaza de Cibeles. Real Madrid će 1. lipnja u Londonu igrati finale Lige prvaka protiv Borussije Dortmund. U nedjelju je u središtu Madrida proslavio 36. naslov prvaka Španjolske.

Kapetan Nacho Fernandez je privezao Realovu zastavu oko vrata spomenika rimske božice plodnosti Cibeles, što je tradicija prilikom osvajanja trofeja, a onda su mu se pridružili dokapetani Modrić, Dani Carvajal i Toni Kroos pa zajedno podigli pehar. "Prvi put direktno sudjelujem u ovom ritualu pa je poseban osjećaj", izjavio je hrvatski vezni igrač za televiziju Real Madrid TV. On je prošlo ljeto postao dokapetan momčadi.

VIDEO Luka Modrić plakao nakon drame: 'Ovo bi mogao biti kraj'

Modrić i Nacho su s 25 osvojenih naslova najtrofejniji igrači u povijesti Real Madrida, zajedno s nekadašnjim klupskim igračima Karimom Benzemom i Marcelom. "Dolazili smo ovdje puno puta, ali svaki put se osjetimo nevjerojatno sretnima", rekao je Modrić tijekom proslave. "Htio bih zahvaliti ljudima koji su došli ovdje, usrećili nas i s kojima možemo uživati", dodao je.

Real Madrid je u subotu s 4-0 pobijedio na gostovanju Granadu, premda je uoči te utakmice već bio osigurao naslov prvaka. Tri kola prije kraja prvenstva ima 15 bodova više od drugoplasirane Girone. "Liga nije bila laka jer smo imali puno problema", izjavio je Modrić misleći na brojne ozljede suigrača. "Ali pokazali smo zajedništvo, vjeru i kvalitetu, sve ono što je potrebno da bi se osvojilo prvenstvo", napomenuo je. Modrić igra za Real Madrid od ljeta 2012., a ugovor mu istječe za mjesec i pol dana. Publika je tijekom proslave skandirala "Luka ostani!".

Real Madrid je ove sezone osvojio i španjolski Superkup pobjedom od 4-1 nad Barcelonom. Barcelonin trener Xavi Hernandez izjavio je u nedjelju tijekom konferencije za medije da su on i pomoćnici odgovorni što ove sezone nisu osvojili niti jedan trofej. "Mi, kao treneri, smo griješili", izjavio je. "Cilj nam je sada okončati prvenstvo na drugom mjestu", dodao je. Španjolski Kup je ove sezone osvojio Athletic Bilbao.

GALERIJA Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

LaLiga - Real Madrid Celebrate Winning LaLiga
1/17

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije