Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Hrvatski stolnotenisač poginuo u prometnoj nesreći, sudario se s teretnim automobilom

Luka Otočan
facebook
09.05.2024.
u 12:32

"Pogođeni tugom izražavamo duboku sućut zbog gubitka dragog Luke njegovoj obitelji, rodbini i prijateljima. Pozivamo vas da se snagom svoga duha minutom šutnje sjetite svojih susreta s Lukom te se prisjetite njegova života čiji smo dio i mi bili. Dragi Luka, počivao u miru Božjem i hvala ti za sve sto si činio za nas!" objavio je STK Jadran iz Poreča.

Luka Otočan (28), dugogodišnji stolnotenisač, član i potpredsjednik STK Jadran iz Poreča, preminuo je u prometnoj nesreći koja se jučer dogodila na državnoj cesti D75 (Novigrad – Poreč).

Kako je izvijestila policija, nesreća se dogodila kada je 28-godišnjak upravljao automobilom pulske registracijske oznake iz smjera Poreča u smjeru Tara, te je iz zasad neutvrđenih razloga došlo do frontalnog sudara s teretnim automobilom njemačke registracijske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 44-godišnji bosanskohercegovački državljanin.

Otočan je smrtno stradao, dok je vozač teretnog automobila teško ozlijeđen, a njegov 22-godišnji suputnik lakše.

"Dragi stolnotenisači i prijatelji, nažalost moramo objaviti tužnu vijest da nas je jučer tragično napustio naš kolega i potpredsjednik STK Jadrana, naš dragi Luka. Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo.Luka je bio aktivni stolnotenisač u našem klubu dugi niz godina. Pomagao je treneru i nikad mu ništa nije bilo teško.

Pogođeni tugom izražavamo duboku sućut zbog gubitka dragog Luke njegovoj obitelji, rodbini i prijateljima. Pozivamo vas da se snagom svoga duha minutom šutnje sjetite svojih susreta s Lukom te se prisjetite njegova života čiji smo dio i mi bili. Dragi Luka, počivao u miru Božjem i hvala ti za sve sto si činio za nas!", objavili su iz STK Jadran iz Poreča.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije