Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRINC WILLIAM OTKRIO

Težak period za britansku kraljevsku obitelj: Otkriveno zdravstveno stanje princeze Kate

Foto: Reuters
1/18
10.05.2024.
u 18:34

Kate Middleton nedavno je objavila video na društvenim mrežama u kojem je otkrila kako joj je nakon operacije abdomena otkriven rak

Britanski princ William u petak je rekao da se njegova supruga Kate "osjeća dobro", u rijetkom javnom komentaru o princezi od Walesa koja prolazi preventivnu kemoterapiju protiv raka. Nakon što joj je poslije operacije abdomena početkom ove godine otkriven rak, Kate je u ožujku objavila da je na liječenju.

Tada je rekla da se osjeća dobro, no ured kraljevskog para rekao je da neće redovito objavljivati informacije o njezinu zdravstvenom stanju i da se princeza neće vratiti javnim dužnostima sve dok joj liječnici ne kažu da je dovoljno dobro da to i učini. Međutim, tijekom posjeta bolnici na otočju Scilly, pored obale Cornwalla na jugozapadu Engleske, princ William (41) odgovorio je da je njegova supruga "dobro".

Prijestolonasljednik, koji je također i Vojvoda od Cornwalla, na dvodnevnom je putu po toj regiji, gdje je posjetio gradilište novog projekta koji bi se trebao pozabaviti pitanjem beskućništva, proveo je vrijeme na plaži s lokalnim skupinama i posjetio obližnju bolnicu. Došao je brodom u petak na otočje Scilly, kupio je Cornish pasty, poznato slano pecivo te regije te je rekao okupljenima da je njegova obitelj "prilično uzrujana" što je došao ovamo bez njih.

William se također sastao s lučkim radnicima i lokalnim poduzetnicima na najvećem otoku St Mary, a poveo je razgovor o pripremama za ljetnu turističku sezonu. Njegov otac, kralj Charles (75), u četvrtak je također obavljao svoje kraljevske dužnosti, posjetivši koledž za vojnu obuku, što je njegov posljednji izlazak u javnost otkad se vratio dužnostima nakon dijagnoze raka.

VIDEO Može li Baby Lasagna pobijediti i treba li se bojati Švicarske? Govore Mia Dimšić i Igor Barberić

Komentara 7

LO
Lolita3
15:11 12.05.2024.

Nitko je nije vidio od prošle godine? Bog dragi zna da li je nesretnica i živa?

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
08:51 11.05.2024.

Hrvatski jezik poznaje riječ "razdoblje", a ne "period"!

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
22:59 10.05.2024.

Ovaj težak period za britansku kraljevsku obitelj, totalno me je izbacio iz tračnica. I tlak mi je zato poremećen, i sad mi je donji skočio preko gornjeg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije