Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi prestati

Žena s najvećim usnama na svijetu: 'Stavila sam još filera u lice kako bih ga izjednačila'

Instagram/@andrea88476
10.05.2024.
u 16:30

Ženin kirurg izrazio je zabrinutost zbog broja zahvata kroz koje je prošla, ali Andrei je u međuvremenu rečeno da, ako želi nastaviti sa svojom ekstremnom transformacijom, mora poduzeti neke potrebne mjere opreza kako bi se zaštitila i smanjila rizik od komplikacija

Andrea Ivanova može se pohvaliti 'najvećim usnama na svijetu' - a sada je otišla još jedan korak dalje. Andrea Ivanova je potrošila više od 20.000 funti samo na filere za usne, a ranije je dospjela na naslovnice kad se eksperimentalno podvrgla šest postupaka u jednom danu, piše Mirror.

A sada, influencerica na društvenim mrežama tvrdi da ju je njezin kirurg savjetovao da stavi još više filera u lice u pokušaju da "izjednači stvari" - ovaj put oko nosa. 26-godišnja žena također ima filer u obrazima i objasnila je da nakupljanje filera "uzrokuje bore", pa je ubrizgala filer s obje strane nosa kako bi spriječila da "izgleda staro".

VEZANI ČLANCI:

"Moj liječnik je rekao da je vrlo važno imati filer na tim područjima jer ako ga nemam, tada će mi s godinama lice izgledati ostarjelo. Budući da imam veliku količinu filera u usnama, kao i u jagodicama, s obje strane lica nakupilo se filera koji uzrokuje bore. Tako osjetljiva područja treba hidratizirati i redovito stavljati injekcije kako bi bilo svježe, te kako bi ja izgledala mlado. Navikla sam na ovu slatku bol i volim prekrasne rezultate nakon toga", rekla je.

Andrea je rekla da je primijetila da su joj se nazolabijalne bore pogoršale prije nego što je imala posljednju rundu filera 2. svibnja, na koje je potrošila 437 funti. I iako je zadovoljna kako je postupak ispao, bivša studentica filozofije iz Bugarske ipak je imala nekih početnih nedoumica.

"Ovo je područje prilično opasno za ubrizgavanje jer se ondje nalaze sinusi, kao i mnoge krvne žile. Moguće je da ako su one začepljene, situacija bi mogla biti opasna po život. Iako je opasno, po mom mišljenju, u ovo je područje potrebno staviti filere kako bi se očuvalo mladoliko lice", tvrdi ona. 

Ženin kirurg izrazio je zabrinutost zbog broja zahvata kroz koje je prošla, ali Andrei je u međuvremenu rečeno da, ako želi nastaviti sa svojom ekstremnom transformacijom, mora poduzeti neke potrebne mjere opreza kako bi se zaštitila i smanjila rizik od komplikacija . "Moj liječnik je zabrinut zbog nekroze tkiva u mojim usnama, ali sve dok sam pažljiva i ne zaboravim se hidratizirati, onda bih trebala biti dobro. Teško se smiješiti i moram piti puno vode budući da se hijaluronska kiselina ponaša kao spužva, ne mogu trljati lice rukama kad ga perem ili raditi bilo kakve nagle pokrete na novoubrizganim područjima, ali ponovno ću ići na injekciju u nazolabijalne bore jer želim da moje usne i obrazi da budu voluminozniji. Uvjeren je, doduše, da idem predaleko s povećanjem jagodičnih kostiju, ali ja sam apsolutno nepokolebljiva i nastavit ću s tim zahvatima bez prestanka", zaključuje. 

Djevojka otkrila: 'Želim izgledati kao Barbie, ali obitelj me se odrekla zbog plastičnih operacija'

Ključne riječi

Komentara 2

PA
padobranac
23:55 10.05.2024.

Viđu ljepotica, to ni nerast, muž od svinje, ne bi poljubio!!!

TR
tratincica68
09:51 11.05.2024.

Koje strasilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije