Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

STOP SHOP Kaštel Sućurac donosi nevjerojatnu ponudu

STOP SHOP
10.05.2024.
u 10:41

Pripremite se za proljetnu zabavu na otvorenom sa STOP SHOP-om!

Kako nam dolazi toplije vrijeme, sve više se okrećemo druženju u prirodi, a svaki vikend unaprijed je ispunjen aktivnostima na otvorenom s našom obitelji i prijateljima. Zato ne čudi što proljeće donosi mnoge nezaobilazne susrete, ispijanje kava na predivnim terasama uz more i šetnje uz obalu. Organizatori takvih okupljanja dobro znaju koliko truda je potrebno za pripremu hrane, nabavu namirnica te planiranje svih popratnih aktivnosti. Ipak, najveći izazov je sve potrebno pronaći na jednom mjestu. Naravno, proljeće je i idealno vrijeme za uživanje u opuštajućim aktivnostima uz more, razgledavanje prekrasnog krajolika i dobar shopping, koji je neizostavan dio naših života. STOP SHOP parkovi na 13 lokacija diljem Hrvatske nude najbolju ponudu za sve što vam je potrebno ovoga proljeća.

Maloprodajni lanac STOP SHOP, jedan od najprepoznatljivijih u Hrvatskoj, pripremio je brojne aktivnosti i posebne pogodnosti za svoje posjetitelje - od raznih aktivacija do bogate ponude zakupaca te proslava rođendana. Što sve STOP SHOP čini idealnim mjestom koje spaja dobar shopping i ugodno druženje s bližnjima, otkrijte u nastavku!

Drugi rođendan shopping oaze u Kaštel Sućurcu

Najbolju ponudu prehrambenih artikala, odjeće, obuće, proizvoda za djecu, kućne ljubimce, opremanje doma te kozmetičkih preparata i ovoga ćeš proljeća pronaći u STOP SHOP-u. Uz neizostavne proljetne aktivnosti, svibanj nam donosi i veliku rođendansku proslavu. STOP SHOP Kaštel Sućurac slavi svoj drugi rođendan 11. svibnja, pritom obilježavajući dvije uspješne godine od dolaska na ovo područje 2022. godine. Pridružite se proslavi rođendana omiljene dalmatinske shopping oaze te uživajte u odličnoj ponudi zakupaca STOP SHOP-a Kaštel Sućurac – Spar, Müller, NKD, KiK, Mana Moda, TEDi, ZOO City, Optika Anda i Leggiero. Zajamčena je cjelodnevna zabava za cijelu obitelj, a uz poseban zabavni program, sve kupce i goste ovog maloprodajnog parka u subotu očekuju i jedinstveni baloni, slatki zalogaji te nezaobilazno – natjecanje u puhanju rođendanskih svjećica.

Ova shopping oaza brzo je postala omiljeno mjesto okupljanja lokalne zajednice, ali i brojnih turista koji posjećuju Split, Kaštela i okolicu, posebno tijekom ljetnih mjeseci. Ujedno, riječ je o prvom STOP SHOPU u Hrvatskoj koji ima predivan pogled na more. STOP SHOP Kaštel Sućurac nije samo mjesto za pristupačnu kupovinu, već i prostor gdje se ljudi susreću, druže i uživaju u zajedničkim aktivnostima. 11. svibnja posjeti STOP SHOP Kaštel Sućurac, Cesta Franje Tuđmana 344, a posjeti i preostalih 12 lokacija u Hrvatskoj te uživaj u pristupačnoj kupovini namijenjenoj svima.

Odredište s najboljom ponudom, pristupačnim cijenama i neodoljivom zabavom

U posljednjih nekoliko godina, retail parkovi su postali popularna destinacija za zadovoljenje shopping potreba sve većeg broja hrvatskih građana, pri čemu se STOP SHOP istaknuo kao jedan od vodećih lanaca retail parkova u Hrvatskoj. Pristupačna kupovina, širok izbor artikala i dobra prometna povezanost samo su neke od ključnih značajki ovog sve popularnijeg načina kupovine. U STOP SHOP retail parkovima možete pronaći sve što vam je potrebno – od odjeće i sportske opreme, do opreme za kućne ljubimce i elektroničkih uređaja. Osim toga, tu su i drogerije, punionice za električna vozila, besplatan Wi-Fi, prostrane zelene površine te igrališta za najmlađe, što osigurava da cijela obitelj uživa u posjetu omiljenoj shopping oazi.

Najbolju proljetnu kupovinu već danas možete obaviti na 13 lokacija diljem Hrvatske – Osijek, Valpovo, Našice, Kaštel Sućurac, Ludbreg, Velika Gorica, Gospić, Daruvar, Vinkovci, Labin, Pazin, Čakovec. i Đakovo, a 23. svibnja otvara se još jedna, nova lokacija – Vukovar. Neovisno o tome gdje se u Hrvatskoj nalazite, očekuje vas bogat izbor trgovina i jednostavna, pristupačna kupnja. Dođite i otkrijte što sve STOP SHOP nudi već ovoga proljeća!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije