Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li prerano?

Dopustila je kćeri da stavi piercing u pupak s 10 godina: 'Mnogi me osuđuju, ali boli me briga'

shutterstock
28.08.2023.
u 10:30

Mama je uzvratila udarac trolovima koji su je kritizirali zbog njezinih roditeljskih izbora jer je dopustila svojoj kćeri da napravi piercing na trbuhu s 10 godina, ali nije je briga što ljudi misle.

Jedna mama je napadnuta na internetu jer je dopustila svojoj kćeri da napravi piercing na trbuhu u dobi od 10 godina. Unatoč tome što su joj mnogi rekli da je pogriješila, nije ju briga i u potpunosti stoji iza svoje odluke. Ali, nije to jedino što je napravila. Naime, Whitney Ainscough nedavno je postala viralna jer dopustila svojoj kćeri da napravi umjetne nokte što je rezultiralo njenim ogromnom boli nakon što su pukli jer su bili predugi, prenosi Mirror.

Mama je ovaj put ponovno optužena za dopuštanje tjelesnih modifikacija za svoju malu kćer. Kad ju je sama odvela u piercing studio da to napravi, priznala je da zna da će je mnogi popljuvati, ali je uvjerena da će se o piercingu brinuti kako treba.

 

@itsmebadmom Replying to @𝐀𝐧𝐧𝐚𝐚𝐚💎 why did i let my 10year old have her belly pierced? 👀 #fyp #fy #kidsoftiktok #daughter #ten #moms #itsmebadmom #bellypiercings #home #mydescion #councilestate #costofliving ♬ original sound - Itsmebadmom✅

Mama je i sada bila izložena vrijeđanju na internetu, a mnogi su joj rekli da je pogriješila što je to dopustila nakon što je podijelila video na svojoj TikTok stranici. Mnogi su je pitale zašto njezina kći ima piercing, a 30-godišnja mama jednostavno je odgovorila: 'Zato što sam ja njezina mama. I rekla sam da može', te još priznala da 'ne vidi problem s piercingom na trbuhu desetogodišnjaka'.

'Ali, na kraju dana, ja sam njezina mama, ja sam ta koja preuzima odgovornost za sve što je napravila. Čisto je, njeguje se', dodala je dok je govorila u kameru braneći svoju odluka ispred slike svoje kćeri. Video je već prikupio veliku pozornost, stotine komentara osudilo je njezino roditeljstvo, no neki su čak i branili njezine postupke.

VEZANI ČLANCI: 

Jedan TikToker komentirao je: 'Ovo se kvalificira kao zlostavljanje djeteta, tko god je to učinio odgovoran je za kazneni progon', dok je drugi dodao: 'Nije u redu, pusti je da bude dijete, zašto je jednostavno ne pustiš', a jedan je zabrinuti gledatelj naglasio da bi to moglo uzrokovati zdravstvene probleme i rekao: 'Zar nitko ne čita o keloidima!!?? Tako je mlada!'.

VEZANI ČLANCI: 

Ali, neke su mame priznale da su također dopustile svojim kćerima da naprave piercing u ranoj dobi. Jedna mama je rekla: 'Moja kći je prošli tjedan napunila 11 godina i napravila je piercing u pupku prije otprilike tri tjedna. Htjela je to učiniti, zna kako se brinuti o njemu i održavati ga čistim pa zašto ne', dok je druga korisnica dodala: 'Moja 11 -godišnjakinja je svoja napravila jer su ga svi njezini prijatelji imali, djeca se samo žele uklopiti i ja to dopuštam donekle. Oni rastu'.

Mama na forumu pokrenula raspravu: 'Treba li moja 9-godišnja kći brijati noge?'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije